• Suuab

Utbildningar och kurser inom industri- och byggsektorn

Du kan få allt från schemalagt utbildningspaket till skräddarsydd internutbildning.

Om företaget

Skene Utbildning & Utveckling erbjuder dig ett brett utbud av kvalificerade utbildningar. Vi vänder oss till både små och stora grupper och företag. Med huvudkontor i Skene och filialkontor i Säter för region Mälardalen är vårt upptagningsområde brett och flexibelt. Vi kan anordna utbildningar över hela Sverige.

Du får en trygg och bra grund att stå på i ert arbete när du går en utbildning eller kurs hos oss. Vi är flexibla, har många goda kontakter och samarbetspartners och har stora möjligheter att anpassa och skräddarsy lösningar för ert företag.

Under fliken Våra kurser hittar du information om våra olika utbildningar. På fliken Boka kurs ser du enkelt utbildningar som är schemalagda. Du kan enkelt boka en kurs direkt via formuläret längst ner på samma sida (Boka kurs), eller så kontaktar du oss om ni är intresserade av exempelvis internutbildningar och skräddarsydda utbildningspaket.

Vårt mål är att ge er ökad kunskap, såväl teoretiskt som praktiskt och på så sätt skapa en högre säkerhet och trygghet på er arbetsplats.

Vi lägger stor vikt på att hitta de bästa lösningarna för dig som kund. Vi är flexibla och vill alltid hitta de optimala utbildningspaketen för ditt företag.

Huvudkontor, Skene

Varbergsvägen 67  •  511 61 Skene
Tel: 0320-65 51 80

Filialkontor

Ny adress inom kort

I samverkan med: