• Suuab

Konsultation, utbildningar och kurser inom industri- och byggsektorn

Ni kan få allt från schemalagda utbildningspaket till skräddarsydd internutbildning och/eller konsultation.

Om företaget

Skene Utbildning & Utveckling erbjuder er ett brett utbud av kvalificerade utbildningar och konsultation. Vi vänder oss till både små och stora grupper och företag. Med huvudkontor i Skene och filialkontor i Klippan för region Skåne (snart också Stockholm) är vårt upptagningsområde brett och flexibelt. Vi kan anordna utbildningar över hela Sverige. Vi har en stabil förankring i byggbranschen sedan många år, hänsyn taget till den stora mängd risker som förekommer där.

Ni får en trygg och bra grund att stå på i ert arbete när du går en utbildning eller kurs hos oss. Vi är flexibla, har många goda kontakter och samarbetspartners och har stora möjligheter att anpassa och skräddarsy lösningar för ert företag.

Under fliken Våra kurser hittar ni information om våra olika utbildningar. På fliken Boka kurs ser du enkelt utbildningar som är schemalagda. Du kan enkelt boka en kurs direkt via formuläret längst ner på samma sida (Boka kurs), eller så kontaktar du oss om ni är intresserade av exempelvis internutbildningar och skräddarsydda utbildningspaket.

Konsultation inom bygg och anläggning är också en stor del av vår verksamhet, främst inom ställningsbyggnation men även för bredare arbetsmiljö- och säkerhetslösningar samt krisberedskap. Vi anpassar för såväl stora som små byggprojekt och dess särskilda förutsättningar. Kontakta Leif Pettersson (leif.pettersson@suuab.se) för ytterligare information.

Vårt mål är att ge er ökad kunskap, såväl teoretiskt som praktiskt och på så sätt skapa en högre säkerhet och trygghet på er arbetsplats.

Vi lägger stor vikt på att hitta de bästa lösningarna för dig som kund. Vi är flexibla och vill alltid hitta de optimala utbildningspaketen för ditt företag.

Huvudkontor, Skene

Varbergsvägen 67  •  511 61 Skene
Tel: 0320-65 51 80

Medlemskap och anslutningar: