• HLR med hjärtstartare utbildning

HLR med hjärtstartare

Kursinformation

Denna utbildning följer HLR-rådets riktlinjer och ger dig kunskaper för att kunna agera om en vuxen person drabbas av andnings- eller hjärtstopp. Kursen vänder sig till alla vuxna och är öppen för både arbetsgrupper och privatpersoner. För att träningen ska hålla högsta kvalitet så rekommenderar vi ett maxantal om 12 deltagare per kurstillfälle.

Målgrupp

Vi välkomnar såväl arbetsgrupper som privatpersoner att gå kursen. Alla vuxna borde få möjlighet att lära sig hjärt- och lungräddning.

Kursinnehåll

Vi varvar teori och praktiska övningar så att deltagarna lär sig utföra kontroll av medvetande och andning. Vi övar mycket på de praktiska momenten så att deltagarna ska kunna agera självständigt om en vuxen person drabbas av hjärtstopp. Vi går också igenom hur en hjärtstartare fungerar och används.

Kurslängd

Halvdag (Kursen kan med fördel kombineras med brandskydd och brandövning.)

Kursmål

Att få den kunskap som behövs för kunna bedöma om HLR behövs och att kunna ge HLR och rädda liv i akuta situationer.

Intyg

Efter godkänd utbildning utfärdas kompetenskort som bevis på utförd utbildning.
Då kunskap inom det här området är en färskvara, rekommenderar vi att man går en repetitionsutbildning vartannat år, för att bygga på med mer och ny kunskap. Beroende på er verksamhet och er planläggning inom ramen för det systematiska arbetsmiljöarbetet kan utbildning och repetition behövas oftare.

Kursort

Vi är rikstäckande och kommer till er, oavsett om ni befinner er i Uddevalla, Göteborg, Halmstad, Ronneby, Västervik, Sigtuna, Stockholm, Uppsala, Gävle eller Ludvika.

Boka / Kursstart

Denna kurs anpassar vi efter ert behov. Den finns inte schemalagd, så ring Lotta för bokning, frågor och annan information.

Kontakta Lotta von Braun:

0768 – 66 31 58

lotta@suuab.se

Kursinformation i pdf-format
Kursinfo

Klicka på bilden för att öppna pdf-filen.